Rubriky
Sportovní kurzy

Aktuální informace k „lyžáku“

S politováním musím konstatovat, že zdaleka ne všichni žáci a jejich rodiče provedli včasné přihlášení na LVK formou elektronické přihlášky. Zaostali zejména žáci (a rodiče) tříd 1B a 1D. Prosím o nápravu a děkuji všem, kteří vyplnili včas.

Elektronická přihláška byla aktivní do pátku 11. 9.. Vzhledem k situaci jsme ji zpřístupnili nově až do neděle 20. 9. 23.45. Žádám všechny žáky a jejich rodiče, kteří tak doposud neučinili, aby přihlášku vyplnili a to i v případě, že se kurzu nezúčastní. I na tuto variantu hlášenka pamatuje.

Pro ty, kteří nedokázali najít na školním webu přidávám cestu. Pod titulkem „Nepřehlédněte“ rozkliknete „Informace pro 1. ročníky …“ Pod bíle napsaným odstavcem dokumentů ke stažení je oranžový odkaz „ZÁVAZNÁ PŘIHLÁŠKA na ….. LVK“ – rozbalíte, vyplníte, odešlete.

ZÁVAZNÁ PŘIHLÁŠKA na Lyžařský výcvikový kurz (LVK)

Připomínám, že je rovněž čas zaplatit ZÁLOHU na účet SRPDŠ dle specifikovaných pokynů – termín DO KONCE ZÁŘÍ. Týká se pouze zájezdu do Pece p. Sněžkou, nikoli běžecké části.

S poskytovatelem jsem předjednal klauzuli o neuplatnění jakéhokoli stornopoplatku v případě Hygienou nařízené karantény školy, třídy, jednotlivce. Budeme trvat na tom, aby tato domluva byla zakotvena ve smlouvě, kterou každoročně aktualizujeme. Reagoval jsem tak na dotazy některých rodičů.

Prosím o Vaši spolupráci a to v nejbližším možném termínu, abychom mohli pokročit v organizaci kurzu, zejména objednání konkrétního počtu lůžek a přidělení turnusů jednotlivým třídám.

Děkuji, vedoucí kurzu J. Kouba